Wie zijn wij?

Ik ben Thomas Cords, een fietsfanaat in hart en nieren. Als echte Rotterdammer ben ik een harde werker op en naast de fiets met een passie voor de fiets en de wielersport. Op het zadel kom ik tot rust en zoek uitdagingen op. Ik ben dankbaar voor de natuur waarin ik fiets en vind dat fietsen en sustainability samen moet kunnen gaan.

Wat doen wij?

Voor de generaties van nu staan identiteit, vitaliteit en duurzaamheid centraal. We willen niet kopen, maar investeren. We kopen geen fiets, maar kiezen een lifestyle. Fietsen is meer dan sport en bij ons staan aandacht en maatwerk centraal. Ik ben er voor de wielrenner, gravel- en veldrijder, en de bikepacker. Onderhoud, nieuwe fiets, of samen bouwen aan jouw trouwe tweewieler. Of je pas net, al lang, of nog niet op de fiets zit maakt voor mij niet uit. Kom langs voor een kop koffie en vertel me waar je naar opzoek bent (fiets meenemen? Ja graag!).

Waar?

Op de Oudedijk 163 in Kralingen. De mooiste wijk van Rotterdam, een stad waar echte mensen wonen en fietsers niet lullen maar poetsen.

Vind ons ook op Instagram(link) en Strava(link)

Meer over ons te weten komen?

© Cords Cycles - Realisatie door Cees & Co