Bikepacking

Bikepacking, avontuur roept. Een ontsnapping aan de dagelijkse sleur en een manier om de wereld te ontdekken op je eigen tempo. Wij kennen dat gevoel van eindeloze wegen, prachtige natuur en dat de vrijheid die fietsreizen met zich meebrengt. Doorgewinterde fietser of enthousiaste beginneling. We begrijpen dat elke fietsreis uniek is, en daarom hebben we een scala aan zadel, frame en fietstassen van Miss Grape speciaal ontworpen om te voldoen aan al jouw opslagbehoeften.

Pak je fiets en zadel je dromen op, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te voorzien van de juiste uitrusting, advies en inspiratie voor je volgende avontuur.

Verhuur

Kom je pas net kijken in de bikepack wereld en/of ben je nog niet klaar om zelf een volledige set aan te schaffen? Geen probleem, bij ons kan je de volledige gravel set van: Miss Grape  ook huren. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven of loop langs in de winkel.

We zijn groot fan van de Seasucker producten. Zeker voor zij die vaak van auto wisselen of last-minute snel met de fietsen de weg op willen bied het een uitkomst. De Talon Rack (1 fiets) en Mini Bomber Rack (2 fietsen) zitten vast in ons assortiment (en liggen achter in onze eigen auto).

Benieuwd of de Seasucker jouw rijstijl ook aankan? Kijk dan deze demo:

Meer over ons te weten komen?

© Cords Cycles - Realisatie door Cees & Co